Waterschapsbanken

Waterschapsbanken

project

In een serie van 7 jonge kunstenaars zijn er 7 ‘banken’ geplaatst aan de Vecht en Regge. Het KCO (Kunst en Cultuur Overijssel) heeft als adviseur opgetreden voor de waterschappen en een project ontwikkeld waarin zeven jonge kunstenaars uitgenodigd zijn een waterschapsbank te ontwerpen.

Kunstwegen

Kunstwegen

project

Kunstwegen is een sculptuur-project van 132 km langs de rivier de Vecht, respectievelijk in Duitsland en in Nederland, tussen de steden Nordhorn in Nedersaksen en Zwolle in Overijssel.

IJsselbiënnale

IJsselbiënnale

project

IJsselbiënnale 2021: een internationale kunstroute deze zomer langs onze prachtige IJssel met als thema ‘de impact van klimaatverandering op ons landschap’. In de zomer van 2023 vindt de derde editie van de IJsselbiënnale plaats

Kunst om Dalfsen

Kunst om Dalfsen

project

Kunst om Dalfsen staat voor het bevorderen van activiteiten rond kunst en cultuur, zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, fotografie, grafiek, sieraden Het is een jaarlijks evenement in de Gemeente Dalfsen.

Art flow Zwolle

Art flow Zwolle

project

Art Flow Zwolle vindt plaats vanaf 21 mei tot september 2022. Er wordt in de stad een route uitgezet langs de verschillende beelden en expositie-instellingen. Op verschillende locaties wordt kunst getoond van Zwolse kunstenaars, aangevuld met werk van internationaal bekende kunstenaars uit Nederland en België.

Panelenpad

Panelenpad

project

Verspreid over de binnenstad van Ommen hangen 29 panelen vervaardigd door de vriend-kunstenaars van Vechtdalkunsten. 

close

Volg ons op YouTube

Heeft u iets te melden of wilt u ook een film laten maken.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.